[[[Telewizja na żywo]][[] Raków Ruch gledaj - Zencastr
- Przyjechaliśmy obronić trofeum. Takie jest nasze nastawienie. Jesteśmy bardzo dobrze przygotowani Mamy też taką zdrową pewność siebie, bo nie jesteśmy tu przypadkowo. Chcemy to wykorzystać. Historia ostatnich meczów z Lechem nas buduje, ale zdajemy sobie sprawę, że to jest mocny rywal, który ma duże aspiracje. My chcemy stanąć na tej drodze i pokrzyżować ich plany - powiedział. Oglądasz Wideo: tvn24 Trener Rakowa Częstochowa Marek Papszun przed finałem Pucharu Polski Częściej wygrywał LechPiłkarze Lecha już po raz 11. zagrają w finale Pucharu Polski.
Raków Częstochowa - TVP Sport
Raków Częstochowa - Stal Mielec – Transmisja online i live
Finał Pucharu Polski 2022. Lech - Raków: o której godzinie mecz? Finał Pucharu Polski 2022. Lech - Raków: o której godzinie mecz? 02 maja 2022, 6:05 Oglądasz Trener Rakowa Częstochowa Marek Papszun przed finałem Pucharu... Trener Rakowa Częstochowa Marek Papszun przed finałem... Trener Rakowa Częstochowa przed finałem Pucharu Polski zobacz więcej wideo »Patryk Kun przed finałem Pucharu Polski Video: tvn24 Patryk Kun przed finałem Pucharu Polski Patryk Kun przed finałem Pucharu Polski zobacz więcej wideo »Jakub Kamiński przed finałem Pucharu Polski Video: tvn24 Jakub Kamiński przed finałem Pucharu Polski Jakub Kamiński przed finałem Pucharu Polski zobacz więcej wideo »Trener Lecha Poznań Maciej Skorża przed finałem Pucharu Polski Video: tvn24 Trener Lecha Poznań Maciej Skorża przed finałem Pucharu Polski Trener Lecha Poznań Maciej Skorża przed finałem Pucharu Polski zobacz więcej wideo »Raków - LegiaLech Poznań - Lechia Gdańsk w 5.
Finał Pucharu Polski: kto faworytem? W tym roku obaj finaliści przystąpią do gry jako dwie najwyżej sklasyfikowane drużyny ekstraklasy. Poprzednio taka sytuacja miała miejsce w 2015 roku, kiedy po puchar sięgnęła prowadząca w momencie rozgrywania meczu Legia Warszawa, ale mistrzem Polski został Lech. Oglądasz Wideo: tvn24 Jakub Kamiński przed finałem Pucharu Polski Teraz liderem jest Raków, który przy takiej samej liczbie punktów wyprzedza Kolejorza dzięki lepszemu bilansowi bezpośrednich spotkań. Statystyki wydają się przemawiać na korzyść ekipy spod Jasnej Góry. Poznański zespół nie wygrał bowiem żadnego z pięciu ostatnich meczów z drużyną z Częstochowy - w lidze dwa razy przegrał i dwukrotnie zremisował, a został także przez nią wyeliminowany w poprzedniej edycji Pucharu Polski.
Ocalała zaledwie setka siedzisk. Starty wyceniliśmy na około 20 tys. zł i czekamy na ich pokrycie przez Ruch, któremu wynajęliśmy obiekt – powiedziała Alina Zawada, dyrektor Miejskiego Ośrodka Rekreacji i Sportu w Chorzowie. Niebiescy muszą przelać tę kwotę jeśli chcą, aby na następny mecz na Cichej zaplanowany na 29 października sektor gości został udostępniony kibicom. Czasu jest mało, bo krzesełka trzeba najpierw zamówić, a następnie zamontować i na dziś nikt nie zagwarantuje, że na spotkanie z Odrą Opole wszystko zostanie zrobione.
kolejce PKO BP... W 11. kolejce PKO BP Ekstraklasy Śląsk Wrocław rywalizował z Rakowem Częstochowa. zobacz więcej wideo »Mecz Legia Warszawa – Lech Poznań Video: PAP Mecz Legia Warszawa – Lech PoznańZobacz co wydarzyło się podczas spotkania Lecha Poznań z Legią Warszawa. zobacz więcej wideo »Awaria oświetlenia na stadionie w Częstochowie podczas meczu...
kolejce PKO BP Ekstraklasy Video: PAP / EPA Lech Poznań - Lechia Gdańsk w 5. kolejce PKO BP EkstraklasyLech Poznań - Lechia Gdańsk w 5. kolejce PKO BP Ekstraklasyzobacz więcej wideo »Ekstraklasa. Mecz Lech Poznań - Wisła Kraków Video: PAP Ekstraklasa. Mecz Lech Poznań - Wisła KrakówZobacz co wydarzyło się podczas spotkania Lech Poznań - Wisła Kraków. zobacz więcej wideo »Legia Warszawa - Raków Częstochowa w 9. kolejce Ekstraklasy Video: Newspix Legia Warszawa - Raków Częstochowa w 9. kolejce EkstraklasyLegia Warszawa - Raków Częstochowa w 9.
Video: Newspix Awaria oświetlenia na stadionie w Częstochowie podczas meczu... Awaria oświetlenia na stadionie w Częstochowie podczas meczu Raków – Zagłębie Lubinzobacz więcej wideo »Lech czy Raków? Dla kogo Puchar Polski? Foto: Imago | Video: tvn24 Albo po raz szósty Lech Poznań, albo po raz drugi Raków Częstochowa. W poniedziałek, 2 maja okaże się, która z drużyn zdobędzie w tym sezonie Puchar Polski. - Nawet rozgrywki ligowe nie są teraz istotne - przyznał przed spotkaniem trener lechitów Maciej Skorża. - Przyjechaliśmy obronić trofeum - zapowiedział z kolei szkoleniowiec Rakowa.
((TRANSMISJA NA ŻYWO**)) Raków Ruch gledaj 12
kolejce Ekstraklasyzobacz więcej wideo »Mecz Lech Poznań - Śląsk Wrocław Video: Eurosport Mecz Lech Poznań - Śląsk WrocławZobacz co wydarzyło się podczas spotkania Lecha Poznań i Śląska Wrocław w 10. kolejce Ekstraklasy. zobacz więcej wideo »Śląsk Wrocław – Raków Częstochowa w 11. kolejce PKO BP... Video: PAP Śląsk Wrocław – Raków Częstochowa w 11.
Raków Częstochowa - Ruch Chorzów na żywo - Piłka nożna