Nie chciało nic wpaść - albo byliśmy nieskuteczni pod bramką, albo na wysokości zadania stawał bramkarz gości. Trudno, żyje się dalej. Zajęliśmy 5 miejsce. Radosław Mroczkowski, Widzew: - Chcieliśmy zrehabilitować się za zeszłotygodniową porażkę z Lechią Gdańsk w bardzo kiepskim stylu. Cały zespół dzisiaj bardzo mocno pracował i włożył w to spotkanie dużo zdrowia. Jestem dumny z moich piłkarzy, bo zagrali dobry mecz. Korona Kielce - Widzew Łódź - zapis relacji live - WEJDŹKorona Kielce - Widzew Łódź 0:2 (0:2)Bramki: 0:1 Mehdi Ben Dhifallah 10 min 0:2, Dhifallah 43.
Po meczu powiedzieliPo meczu powiedzieliMaciej Mielcarz, bramkarz Widzewa: - To było ciężkie spotkanie, ciężkie warunki, grząskie boisko. Cieszymy się z tego, że udało nam się wygrać, bo mieliśmy ostatnio serię siedmiu meczów bez wygranej i w końcu odnieśliśmy zwycięstwo. My nie patrzyliśmy, czy gramy na trudnym terenie. Potrzebowaliśmy przełamania i udało się w Kielcach. Graliśmy w osłabieniu, ale udało się zachować czyste konto. Byliśmy dobrze zorganizowani w defensywie. Marcin Karczmarek, pomocnik Widzewa: - W poprzednim spotkaniu nie walczyliśmy przez cały mecz i tutaj przyjechaliśmy się zrehabilitować i ugrać punkty. Graliśmy w tym meczu o swoje nazwisko, zaangażowanie. Trener powiedział nam przed meczem, żebyś my zagrali tak, żeby dobrze się sprzedać.
Korona Kielce – Widzew Łódź: gdzie oglądać? Transmisja TV i stream online | 12. 11. 202205:15, 12 listopada 2022 Aktualizacja: 02:33, 12 listopada 2022 Gdzie oglądać mecz Korona Kielce – Widzew Łódź? W sobotę tuż po południu dojdzie do potyczki dwóch beniaminków, mianowicie Korony i Widzewa. Starcie to zapowiada się niezwykle ciekawie i warto będzie je obejrzeć. W tym tekście dowiesz się, gdzie dostępna będzie transmisja TV oraz stream online.
Tym razem w ataku nie istniał praktycznie Pavol Stano, strzelec dwóch goli w Bełchatowie. Słowak został kompletnie wyłączony przez wysokich defensorów Widzewa, ale trzeba przyznać, że nie miał też wsparcia ze skrzydeł. W przerwie trener Leszek Ojrzyński zmienił obu skrajnych pomocników - Pawła Kaczmarka i Grzegorza Lecha, na boisko weszli Daniel Gołębiewski i Jacek Kiełb i zwłaszcza ten drugi wniósł duże ożywienie do gry. "Ryba" sporo dryblował, strzelał na bramkę, ale niewiele to dało, bo Widzew grał w defensywie bardzo solidnie. Nawet gdy w 70 minucie za czerwoną kartkę po faulu na Gołębiewskim boisko musiał opuścić Jarosław Bieniuk, kielczanie bili głową w mur. Brakowało skuteczności, bądź niebezpieczeństwo zażegnywał były bramkarz Korony Maciej Mielcarz.
Widzew - faul), żółte: Vuković (Korona) - Ben Dhifallah, Abbes, Panka (Widzew). Sędziował: Robert Małek (Zabrze). Widzów: 10661. Kielczanie mogą sobie pluć w brodę, bo zaprzepaścili niepowtarzalną szansę. Chyba nie wytrzymali ciśnienia. NERWOWO Od początku na mokrej po burzy murawie gospodarze grali bardzo nerwowo, akcje były rwane i Widzew, który w ostatnich meczach generalnie zawodził, lepiej i szybciej przeprowadzał składne akcje.
Korona zaś bije się o utrzymanie i aktualnie jest w strefie spadkowej. Kto będzie w tym meczu lepszy? Jeśli chcesz się tego dowiedzieć, obejrzyj to spotkanie na Canal+ Sport 3, gdzie dostępna będzie transmisja TV. Sprawdź również, jakie są nasze typy na ten mecz. Korona Kielce Widzew Łódź Kursy mogą ulec zmianie. Aktualizacja z dnia: 09:56, 12 listopada 2022 09:56. Korona Kielce – Widzew Łódź: transmisja i stream online za darmo Jeżeli nie możesz obejrzeć tego spotkania w TV lub szukasz streamu online, to będzie on dostępny w serwisie Canal+ Online! W tejże platformie możesz oglądać na żywo przez internet wszystkie mecze Ekstraklasy, a do odbioru sygnału potrzebujesz tylko urządzenia z dostępem do sieci! Jeśli nie masz jeszcze konta w Canal+ Online, załóż je z naszym kodem i skorzystaj z oferty promocyjnej! Gdzie oglądać Korona Kielce – Widzew Łódź? Mecz Korona – Widzew obejrzysz w Canal+ Online. Posiadanie subskrypcji tego serwisu streamingowego to świetna opcja dla fanów Ekstraklasy, którzy chcą być zawsze na bieżąco z tymi rozgrywkami! Transmisje w Canal+ Online możesz bowiem włączyć, gdzie tylko chcesz! Przypomnę przy okazji, że typy na Mundial w Katarze, który rusza już niebawem, znajdziesz na Zagranie.
Uczulałem kolegów, że Korona będzie grała zacięty pojedynek, z dużym zaangażowaniem. My musieliśmy się tym samym przeciwstawić. To nam się udało i wygraliśmy 2:0. Jacek Kiełb, pomocnik Korony: - Wydaje mi się, że obraz gry Ne wyglądał najgorzej. Nie chcę nas tu usprawiedliwiać. Wszyscy w Kielcach spodziewali się innego obrotu sprawy. Chciałem jak najlepiej się pokazać. Nie wiem, czy zostanę w Koronie, czy nie. Wiedziałem, że w jakimś sensie jest to mój ostatni mecz w Koronie na Arenie Kielc, bo nie wiem, jak potoczą się moje losy. Bardzo chciałem strzelić bramkę, ale Maciek Mielcarz dobrze jej strzegł. Chcemy grać do samego końca.
Korona: Pilarz -Golański, Malarczyk, Kijanskas, Lisowski - Vuković, Jovanović - Lech (46. Kiełb) Lenartowski (71. Jamróz), Kaczmarek (46. Gołębiewski) - Stano. Widzew: Mielcarz - Broź, Ukah (80. Mroziński), Bieniuk, Dudu - Oziębała, Abbes, Panka Okachi (63. Bruno Pinheiro), Kaczmarek - Ben Dhifallah (76. Matusiak). Kartki: czerwona: Jarosław Bieniuk (70 min.
Pucharów nie będzie. Korona Kielce - Widzew Łódź 0:2 (zdjęcia)Niestety. Po porażce z Widzewem w Kielcach, Korona nie zagra w europejskich pucharach, gdyż nie zdoła już prześcignąć w tabeli Śląska, Ruchu i Lecha. Może tylko wyprzedzić Legię, jeśli wygra w niedzielę na Łazienkowskiej. A to da jej co najwyżej czwarte miejsce i zepchnie stołeczny zespół na piąte. [galeria_glowna]Mówią trenerzyMówią trenerzyLeszek Ojrzyński, Korona: - Trzeba przełknąć gorzką pigułkę, bo chcieliśmy ten mecz wygrać. Niestety, dwie bramki z pierwszej połowy spowodowały to, że nasze marzenia się oddaliły. Nie potrafiliśmy zdobyć kontaktowej bramki, co dodałoby nam wiary i poruszyło publiczność.
Życzę przyjemnej lektury! Pojedynek, w którym zmierzą się ze sobą Korona oraz Widzew można obejrzeć w serwisie Canal+ Online! Jest to platforma streamingowa oferująca streamy live meczów Ekstraklasy. Nie masz jeszcze dostępu do tego serwisu? Sprawdź, jak go nabyć: Zakładasz konto z linku https://www. zagranie. com/go/canalplusonlineLogujesz sięWykupujesz subskrypcjęMożesz skorzystać z oferty promocyjnej na pół roku z góry i zaoszczędzić aż 144 PLN względem miesięcznego planuWybierasz interesujący Cię mecz, klikasz „play”Miłego oglądania! Korona Kielce – Widzew Łódź, transmisja na żywo w TV Mecz Korony z Widzewem odbędzie się w sobotę, 12 listopada o godzinie 12:30. Choć będzie to potyczka dwóch beniaminków, to w dużo lepszej formie na przestrzeni całego sezonu jest Widzew, który po ostatniej kolejce zajmował trzecią pozycję w tabeli.
Korona Kielce - Widzew Łódź na żywo, transmisja online, live
(DZIŚ>>>) Korona Widzew na żywo online 12 listopada 2022
(SPORT!) Korona Piast gledaj | Guna Yala Explorer